1/10/2009

Bon any a tothom!!!!

Fa mesos que vaig crear aquest blog i no sabia quina funció donar-li... després de molt rumiar sabia que no el volia dedicar a la meva vida personal i finalment he decidit que serà un blog dedicat als horts urbans.

Aquests reis ens han portat un hort urbà per la nostra terrassa. Es una nova experiència per nosaltres i tenim sentiments contradictoris. Per una banda ens fa ilusió tenir el nostre hort i consumir les verdures del nostre cultiu però també ens preocupa no tenir prou temps per dedicar-hi o que no ho acabem de fer prou bé.

Progressivament anirem introduint informació i fotografies de la nostra experiència i també informació d'altres fonts que trobem. Ara per ara toca muntar l'hort!!!! Com podeu veure tenim molta feina.

Per començar he trobat una web interessant: www.horturba.com. Serà de gran utilitat pels nostres inicis.

Pretenc que sigui un blog obert a experiències d'aquest tipus. També seria molt interessant que gent que cultives a terra o en testos i jardineres també expliqués les seves experiències. També està obert a gent que s'ho estigui plantejant i tingui dubtes si fer-ho o no.

Us esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari